Profil XT, Checkpoint 360 fokos felmérés

Megbízhatóságban (reliability) "verhetetlen" kompetencia értékelő megoldások kiválasztáshoz, coaching-hoz, a munkatársak fejlesztéséhez, vezetéséhez.  

 

Profil XT - a kognitív képességek, a tanulási ütem, a viselkedésbeli tulajdonságok és a szakmai érdeklődés, motiváció feltérképezéséhez használt kompetencia teszt grafikus mintariportja itt tölthető le.

Checkpoint 360 - a 360 fokos értékelésre épülő, vezetői készségfejlesztő/vezetői tréning programhoz használt teljesítményértékelő eszköz mintariportját kérésére e-mail-ben küldjük el Önnek.

A Profiles online 360 fokos értékeléséről, és a rá építhető vezetői készségfejlesztő, vezetői tréning programról olvasson tovább ezen az oldalon!

Kipróbálná a Profiles megoldásait? Olvassa el gondolatainkat, javaslatainkat azokról az emberekhez kapcsolódó "beruházásokról, befektetésekről", amikhez a Profiles átlagon felüli megtérülést biztosíthat Önnek is! (Beruházás, befektetés alatt ne csak egy képzésre, tréningre gondoljon, hanem arra is, hogy alkalmazzon-e holnaptól egy új munkatársat, foglalkoztasson-e fejvadászt, coach-ot, foglalkozzon-e az elvándorlás, a fluktuáció költségével, illetve azzal az elmaradt bevétellel, profittal, ami abból származik, hogy nem minden munkatársa dolgozik egyforma eredménnyel!)

Kérjen további információt, vagy egyeztessen velünk időpontot e-mail-ben vagy a 06 20 953 7173-as telefonszámon!

Akik már kipróbálták a Profiles értékelő központot: 10 - 20 fős kisvállalkozások, értékesítő csapatok, kereskedő cégek, KKV-k, gyártással, termeléssel foglalkozó vállalatok, takarékszövetkezetek, több ezer fős kereskedelmi bankok, biztosítók, call-, contact center-ek, és néhány Legjobb Munkahely

Értékesítési tréning

Assessment Center

Kompetencia felmérés